FOTO: Petrecere inedită la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş“ din Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii care au trecut astăzi pragul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare au avut parte de demonstraţii de karate, voie bună, dansuri moderne şi populare, precum şi apariţii surprinzătoare ale unor prinţese. Totul a fost pus la cale de către reprezentanţii unităţii medicale, evenimentul fiind organizat în contextul Zilei Internaţionale a Copilului.

Petrecerea a fost organizată în holul mare al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Zeci de artişti ai Palatului Copiilor i-au încântat pe cei prezenţi cu un spectacol de muzică uşoară, dans modern şi popular. În aplauzele publicului a avut loc şi o demonstraţie de karate.

„Mulţumim micilor artişti şi profesorilor acestora pentru că au împărtăşit cu noi talentul lor deosebit. An de an, spitalul nostru încearcă să marcheze Ziua Copilului prin evenimente care să le aducă o bucurie celor mici. De această dată, timp de aproximativ  două ore, cei prezenţi s-au putut delecta cu un spectacol de muzică uşoară, dans modern şi popular, demonstraţii de karate şi multe alte surprize”, a declarat dr. Margareta Pîrvănoiu, directorul medical interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. 

La finalul evenimentului, copiii au fost răsplătiţi cu dulciuri. 

Citeşte şi

Un român din Irlanda îi scrie lui Iohannis despre organizarea alegerilor în diaspora şi cere demisia lui Meleşcanu: „Nu mai putem accepta batjocura cu orice ocazie!“

FOTO Doi tineri din Baia Mare fac turul Transilvaniei pe biciclete pentru a salva o fetiţă de 3 ani grav bolnavă

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite