FOTO Noi maşini furate din Italia, găsite pe străzile din Sighetu Marmaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O noua masina furata din Italia gasita in Sighet FOTO: ijpfmm.ro
O noua masina furata din Italia gasita in Sighet FOTO: ijpfmm.ro

Noi maşini furate din Italia au fost depistate de către poliţiştii de frontieră maramureşeni. De data aceasta a fost depistată o maşină care figura ca fiind furată din luna februarie a acestui an. Alte două maşini furate din Italia au fost depistate zilele trecute.

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Ssangyong care figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Potrivit declaraţiilor făcute de către Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, în data de 9 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au depistat pe o stradă de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Ssangyong, despre care existau date că ar fi furat din străinătate.

"Din cercetări, s-a constatat că maşina aparţine cetăţeanului român V. Mihai de 68 de ani din Maramureş, iar în urma unor verificări în bazele de date s-a stabilit că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Italia din luna februarie 2014. Bărbatul le-a prezentat lucrătorilor noştri documentele maşinii şi a declarat că nu ştia că maşina face obiectul unei infracţiuni. Totodată, în urma examinării documentelor maşinii prezentate de către bărbat s-a mai constatat că talonul de inspecţie tehnică este fals", a explicat Radu Lungu. 

Maşina, în valoare de aproximativ 18.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul STPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor, iar maramureşeanul este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi uz de fals, conform Codului Penal.

        

          

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite