FOTO Mii de băimăreni au ieşit în stradă la Revelionul Băimărenilor cu Gaşca de Acasă şi Compact. Şampanie, încredere în viitor şi distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelionul Baimarenilor cu Compact FOTO: Dragos Hojda/Adevarul
Revelionul Baimarenilor cu Compact FOTO: Dragos Hojda/Adevarul

Piaţa Millenium din centrul vechi al Băii Mari a fost neîncăpătoare pentru numărul mare de băimăreni şi nu numai care au dorit să petreacă un revelion în stradă de neuitat. Au avut la dispoziţie standuri de unde au putut bea un vin cald, mânca un kurtos kalacs şi asculta artiştii prezenţi pe scenă în noaptea dintre ani.

Fie că au fost ultimele ore din 2014, fie că au fost primele ore din 2015 unii băimăreni nu au renunţat la patine şi s-au simţit bine pe patinoarul din centrul vechi al Băii Mari. Pe scena din Piaţa Millenium au urcat Gaşca de Acasă şi celebri rockeri de la Compact, care au oferit un recital de neuitat. 

Piese care au scris istorie de-a lungul anilor, dar şi piese mai noi cum ar fi Ai Curaj sau Zâmbetul din ochii tăi au făcut deliciul publicului, băimărenii fredonând şi ei aceste cântece din tot sufletul. 

Şi în acest an Primăria Baia Mare a oferit cupe de şampanie pentru băimărenii prezenţi în partea veche a oraşului. Nu au lipsit focurile de artificii, care au fost pe placul băimărenilor de toate vârstele. Focuri de artificii spectaculoase, ca de fiecare dată care au durat câteva minute. Pe cer s-au putut vedea şi lampioane. 

Citeste si: VIDEO Acţiunea Revelion ’77. Măsurile secrete ale Securităţii pentru ca Nicolae Ceauşescu şi tovarăşii lui să petreacă noaptea dintre ani fără incidente

Revelion 2015: Top programe interesante în noaptea dintre ani

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite