Evaziune de 16 milioane de lei, prin livrări fictive de cartele telefonice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigare a fraudelor din Maramureş efectuează cercetări pentru evaziune fiscală, în cazul unei firme din Baia Mare, care ar fi efectuat livrări intracomunitare fictive de cartele telefonice. Prejudiciul este estimat la 16.000.000 de lei.

Din cercetările realizate de poliţişti a reieşit că în perioada mai 2009 - decembrie 2011, societatea comercială ar fi înregistrat în evidenţa contabilă livrări intracomunitare de cartele telefonice către mai multe firme din Slovenia, Cehia, Ungaria şi Slovacia, fără ca transferul bunurilor să fi fost efectiv realizat.

De asemenea, societatea ar fi înregistrat în evidenţa contabilă facturi emise de două firme din Slovacia, reprezentând cheltuieli cu publicitatea, documente care nu au la bază operaţiuni reale. Prejudiciul creat bugetului de stat este estimat la 16.000.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Citeşte şi:

UPDATE Percheziţii DIICOT în toată ţara pentru evaziune de 15 milioane de euro. Mascaţii au descins la o firmă ce are magazine în toată Transilvania

Evaziune fiscală şi rambursare ilegală de TVA la o fermă de oi din Aiud. Prejudiciul depăşeşte 140.000 de lei

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite