Din nou, poliţiştii fentează legea. Explicaţie halucinantă pentru o parcare ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar câteva săptămâni de când un băimărean trimitea un videoclip în care prezenta o oprire ilegală pe marginea drumului a poliţiştilor maramureşeni, un nou caz a avut loc zilele trecute. În timp ce trecea pe lângă un fast food un băimărean a făcut o poză cu maşina poliţiei parcată taman pe loc interzis.

Legea circulaţiei nu e pentu toată lumea şi asta ne-o demonstrează încă o dată poliţiştii maramureşeni. Sâmbătă seară, un tânăr băimărean a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care maşina de Poliţie era parcată pe un spaţiu interzis. Mai mult, acesta arată că poliţiştii s-au arătat deranjaţi când i-a întrebat de ce parchează acolo. „Am surprins o maşină de poliţie parcând aseară pe loc interzis şi cand s-au dat jos din maşină stimabilii domni i-am întrebat dacă e interzis unde au parcat sau mai nou s-au schimbat regulile. Mi-au răspuns sec că staţioneaza un minut până îşi vor umple burţile cu o shaorma, că saracii la cât muncesc cred că îi roade stomacul...ce te mai poate mira în ziua de azi? Tu ca simplu cetăţean parchezi pe interzis şi esti amendat instant, ei că poartă o uniformă ce exprimă dispreţ şi scârbă, pot poposi pe unde li se mai face poftă de o shaorma. Menţionez ca poza a fost făcută pe victoriei 57, la colţ unde e o agenţie loto “, spune Vlad. 

Staţionările ciudate ale poliţiştilor maramureşeni nu sunt o necunoscută. În urmă cu doar câteva săptămâni aceştia au mai dat un exemplu de cum se poate încurca circulaţia, oprind pe marginea şoselei şi ocupând un sens de circulaţie obligând şoferii să încalce linia dublă continuă. 

VIDEO Aplică legea încălcând-o. Cum a obligat poliţia rutieră şoferii să încalce prevederile legale

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite