Derby de tradiţie în campionatul de volei: Ştiinţa Explorări -Unirea Dej

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Derby de traditie in voleiul romanesc FOTO:Arhiva
Derby de traditie in voleiul romanesc FOTO:Arhiva

Voleibaliştii de la Ştiinţa Explorări Baia Mare se pregătesc să dea piept, în cadrul etapei a 14-a a Diviziei A 1 la volei masculin, cu Unirea Dej, un derby de tradiţie al campionatului intern.

Unirea Dej şi Ştiinţa Explorări se întâlnesc în ultima zi a lunii ianuarie, cu începere de la ora 17:00, într-o partidă deosebit de importantă pentru ambele formaţii. 

Potrivit stiintaexplorari.ro, dacă în sezoanele precedente Unirea şi Explorări se băteau pentru accederea în semifinale, din păcate, în acest campionat, cele două vechi rivale luptă pentru a-şi asigura prezenţa în grupa 5-8. 

Chiar dacă au avut o evoluţie oscilantă în primele 13 etape, Unirea Dej şi Ştiinţa Explorări promit să furnizeze o dispută echilibrată, ca de fiecare dată când se întâlnesc în meciuri oficiale sau amicale. În tur, băimărenii s-au impus pe teren propriu cu 3-2.

Dejenii ocupă momentan poziţia a 9-a a clasamentului, cu 14 puncte, în timp ce băimărenii sunt pe locul 7, cu 15 puncte. Meciul Unirea Dej - Ştiinţa Explorări va fi arbitrat de Alin Mateizer (Ploieşti) şi Florin Dragomir (Bucureşti). Observator FRV a fost desemnat Ovidiu Florea (Bucureşti).

Programul etapei a 14-a (sâmbătă, 31 ianuarie):

CSVM Zalău - SCMU Craiova (ora 17, Digi Sport)

Unirea Dej - Ştiinţa Explorări Baia Mare (ora 17)

VCM LPS Piatra Neamţ - Phoenix Şimleu Silvaniei (ora 17)

Tomis Constanţa - CSM Bucureşti (ora 17)

Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti (ora 18)

Banatul Caransebeş - Arcada Galaţi (ora 19, se joacă la Lugoj)

Citeste si: Înfrângere neaşteptată la baschet şi victorie într-un amical de volei pentru CSM Târgovişte

VIDEO Bătaie la un meci de volei. Imagini de la partida Unic Piatra Neamţ-CSM Satu Mare, în care un oficial moldovean pălmuieşte arbitrul

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite