VIDEO Bătaie la un meci de volei. Imagini de la partida Unic Piatra Neamţ-CSM Satu Mare, în care un oficial moldovean pălmuieşte arbitrul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene incredibile întâmplate în partida disputată în cadrul etapei a XII-a din Divizia A1 de volei feminin. La meciul dintre Unic Piatra Neamţ şi CSM Satu Mare, disputat zilele trecute şi încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-2, preşedintele de onoare de la gruparea moldoveană, Vasiel Oatu, a sărit la gâtul arbitrului de scaun.

Oficialul moldovean şi-a ieşit din minţi în setul decisiv, la scorul de 17-17, când arbitrul de scaun Adrian Pascan le-a dat un punct oaspetelor, acuzând că una dintre fetele din Piatra Neamţ a atins fileul.

Într-o primă fază, agresorul a vrut să-l dărâme pe arbitru cu tot cu scaun. După ce victima a coborât, Vasile Ouatu l-a urmărit pe teren pe arbitrul Adrian Pascan şi a încercat să-l strângă de gât. În timp ce jucătoarele priveau îngrozite, iar stewarzii stăteau impasibili, a fost nevoie de intervenţia altui arbitru din brigadă ca să-l scape pe Pascan din mâinile agresorului.

Vasile Oatu recidivează

Vasile Oatu, fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Volei, nu este la prima ispravă de acest gen. Într-o partidă disputată în 2004, Unic Piatra Neamţ – Dinamo Bucureşti 2-3, oficialul moldovean l-a agresat pe arbitrul secund al partidei, Florin Dimache, pe care l-a acuzat de grave greseli de arbitraj. La finalul meciului, Ouatu s-a repezit la arbitrul Dimache şi l-a pălmuit.

Preşedintele clubului Unic Piatra Neamţ pălmuieşte un arbitru

Şi bătut şi cu 6 etape suspendare

Culmea că după episodul de săptămâna trecută cel care a avut de suferit pe plan disciplinar a fost tot arbitrul de scaun Adrian Pascan care a primit nu mai puţin de 6 etape de suspendare. Cât priveşte incidentele de la partida Unic Piatra Neamţ – CSM Satu Mare, urmează să se analize în Comisia de disciplină. Arbitrul Pascan intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe oficialul moldovean pentru atentat la integritate corporală.

“Am luat act şi noi de incidentele petrecute în etapa a XII-a la Piatra Neamţ şi urmează să analizăm în Comisia de Disciplină ce s-a întâmplat mai ales că avem un raport detailat al observatorului de meci. În funcţie de gravitatea faptelor vom lua şi o decizie în acest sens,” ne-a declarat Constantin Ispas, secretarul federal al FRV.

Acest caz a fost mediatizat inclusiv pe site-urile de specialitate din Statele Unite, unde cititorii site-ului Volleywood au fost oripilaţi de acest gest.

Vă recomandăm:

Presedintele clubului Unic Piatra Neamt a batut un arbitru

CSM Târgovişte o nucă mult prea tare pentru voleibalistele sătmărence. Dâmboviţencele s-au impus fără să piardă vreun set

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite