Debut oficial pentru Do Nascimento la HCM Baia Mare în disputa cu HCM Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal HCM Baia Mare joacă în etapa a VII-a a Ligii Naţionale împotriva HCM Roman, prima partidă oficială a jucătoarei Do Nascimento de când a venit la gruparea băimăreană.

În acest an HCM Baia Mare şi HCM Roman s-au luptat direct pentru două trofee, ambele revenindu-le băimărencelor. Primul trofeu adjudecat a fost Cupa României, după finala câştigată la Târgovişte la scorul de 23-21, iar al doilea trofeu câştigat a fost Supercupa României, după finala în care HCM s-a impus la Braşov cu 25-22.

Potrivit hcmbaiamare.ro, în etapa precedentă HCM Baia Mare a învins, scor 41-21 la Târgu Mureş, în timp ce HCM Roman a făcut egal la 22 cu Corona Braşov. Băimărencele au 15 puncte şi sunt pe locul 3, HCM Roman are cu patru puncte mai puţin şi ocupă locul 6.

"O echipă cu jucătoare masive, luptătoare. Seamănă ca şi înălţime şi forţă cu echipa noastră. Acum ştiţi cum e, în Baia Mare pronosticul trebuie să plece de la 1 solist", a spus Costică Buceschi. În jocul din 27 septembrie, Alexandra Do Nascimento va debuta în joc oficial pentru HCM Baia Mare: 

"Este jucătoarea pe care o aşteaptă toată lumea şi care mi-a lipsit foarte mult în special după accidentarea lui Melinda Geiger", a adăugat Buceschi. Partida va fi condusă de Cristina Năstase şi Simona Stancu.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite