De la Baia Mare la Sighet şi de la Tg. Lăpuş la Dej se va circula ca-n palmă. Încep lucrările pe DN 18 şi DN 18B

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pas cu pas fiecare tronson din DN 18B va fi reabilitat. Prefectul judeţului Maramureş a anunţat că până la finele acestui an şoferii vor circula pe un drum european pe ruta Baia Mare-Sighetu Marmaţiei. Lucrări de asfaltare se fac şi pe DN 18B, legătura Tg. Lăpuş-Măgoaja-Dej.

Zilele trecute CNADNR Cluj- Napoca a aprobat CT-ul privind noua soluţie tehnică de lucru pe DN 18 Baia Sprie – Sighet. Lucrările de asfaltare vor fi demarate săptămâna viitoare de către firma Aktor.

În urma discuţiilor purtate de către prefectul judeţului Maramureş, Anton Rohian şi reprezentanţii CNADNR, lucrările pe tronsonul mai sus amintit vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an. 

Începând cu primavara anului viitor vor fi executate lucrări la şanţuri şi podeţe. De asemenea au fost demarate lucrările de reabilitare pe DN 18B pe tronsonul Baia Mare – Tg. Lăpuş-  Măgoaja – Dej, pe o porţiune de 8,6 km.

"S-a aprobat noua soluţie pentru asfaltare. Săptămâna viitoare se dă ordinul de asfaltare pe DN 18 Baia Sprie-Sighet. Aktorul se va ocupa de această asfaltare firmă care este deja acolo şi lucrează acolo în forţă pe partea exterioară a drumului. 

Anul acesta, dacă vremea ne lasă, vom circula pe drum asfaltat de la Baia Sprie la Sighet. În 2015 vor rămâne celelalte lucrări de şanţuri etc.", a adăugat Rohian. 

Cât priveşte ultima porţiune din DN 1]8, legătura Maramureşului cu Suceava, în acest moment se face o licitaţie pe patru tronsoane. Licitaţia va fi făcută în această toamnă, iar lucrările vor demara din 2015. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite