Curtea de Apel Cluj a respins, încă o dată, contestaţia edilului privind arestul preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Cluj a respins, din nou, contestaţia formulată de avocaţii lui Cătălin Cherecheş, privind decizia de a fi judecat în continuare în stare de arest preveniv şi a nu i se acorda posibilitatea liberării pe cauţiune.

Decizia a venit azi, 13 iunie, prin încheierea pronunţată de Curtea de Apel Cluj în cauza privind pe inculpatul Cătălin Cherecheş: „În baza art 425 1 alin 7 pct 1 lit b Cpp raportat la art 205 Cpp respinge ca nefondată contestaţia formulată de către inculpatul C.C. împotriva încheierii penale 51/CP/07 06 2016 a Tribunalului Maramureş. Obligă inculpatul contestator la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 300 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de azi 13 iunie 2016”, se arată în documentul emis de instanţa de judecată.

Edilul a soliciat liberarea pe cauţiune care a fost judecată şi respinsă în 7 iunie. El a contestat decizia instanţei maramureşene, iar azi, 13 iunie a fost judecată contestaţia formulată de avocaţii edilului arestat preventiv.

Cătălin Cherecheş a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv după ce a fost prins în flagrant luând mită 30.00 de lei. El este judecat în acest dosar pentru luare de mită în formă continuată. Dosarul lui se află în camera preliminară, unde poate dura până la 60 de zile până la stabilirea pimului termen, timp în care se verifică, după trimiterea în judecată, competenţa şi legalitatea sesizării instanţei, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, ulterior încheierii acesteia urmând a fi stabilit primul termen de judecată pe fondul cauzei.

Mai puteţi cit:

Ce îi transmite, de după gratii, Cherecheş lui Băsescu: „Vă invit să vă curăţaţi de energia negativă pentru a nu o transmite nepoţilor când îi plimbaţi în parc“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite