Cum se îmbracă gratuit romii din Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu aproximativ doi ani, în municipiul Baia Mare au fost montate mai multe containere în care cei care doresc să doneze haine sau chiar jucări pentru persoanele cu diferite probleme o pot face cu uşurinţă. Din păcate, aceste containere au ajuns de nenumărate ori locul de unde romii se îmbracă gratuit.

Deşi aceste recipiente sunt dedicate strict persoanelor care au nevoie de ajutorul băimărenilor, o categorie d băimăreni au decis că este mult mai uşor să le vandalizeze şi să îşi atribuie lucrurile din interiorul lor. Cel puţin o dată pe săptămână, aceştia sunt observaţi la unul din recipientele amenajate, iar de fiecare dată fură tot ce prind. 
 

De această dată, un băimărean i-a fotografiat în timp ce scoteau mai multe obiecte vestimentare şi se pregăteau să plece. Mai mult, în urma lor au lăsat o mizerie de nedescris. Deşi poliţia a fost sesizată în repetate rânduri, până acum nu s-a luat nicio măsură, iar romii sunt cei care îşi atribuie lucrurile pe care alţii le-au donat persoanelor cu nevoi speciale. 

VIDEO Fără jenă, doi romi au încercat să fure fier vechi din centrul municipiului Baia Mare

Maramureşenii dispuşi să renunţe la agricultură din cauza romilor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite