Cu  Mocăniţa de Paşte. Cât costă o călătorie şi în ce zile puteţi călători pe Valea Vaserului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care îşi doresc să petreacă sărbătorile pascale într-un mod inedit pot să facă o plimbare cu Mocăniţă de pe Valea Vaserului. Reprezentanţii CFF Vişeu au organizat curse speciale în fiecare zi a acestui weekend, astfel încât în fiecare zi, cei care îşi doresc să facă o excursie pe Valea Vaserului au la dispoziţie o cursă a Mocăniţei.

Declarată obiectivul turistic al Anului 2013, Mocăniţa de pe Valea Vaserului va pleca din gară în fiecare zi a acestui weekend. Traseul parcurs are o distanţă de 21,6 kilomnetri, iar plecarea se va face în fiecare dimineaţă la ora 10.00. 
 

Preţul unei călătorii diferă în funcţie de alegerea fiecărui turist. O călătorie simplă costă 69 dee lei pentru adulţi, 54 de lei pentru studenţi şi 49 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani. În acest preţ sunt incluse călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, o cafea, o plăcintă, însoţitor de tren pe parcursul întregii călătorii. Turiştii mai pot opta pentru pachetul all inclusive, are pe lângă preţul de bază adiţional un platou grill şi o băutură răcoritoare. Pachetul all ionclusive costă adulţi 93 de lei pentru adulţi şi 63 de lei pentru copii.  


Mocăniţa circulă sâmbătă, duminică, luni şi marţi. O călătorie începe de la 10.00. Costă 69 lei pentru adulţi, 53 pentru studenţi, 45 pentru copii. Este inclus un pahar de ţuică, o plăcintă, şi ghid. Există şi varianta All inclusive, cu mâncare ţi băutută. Traseul e de circa 22 km, întoarcerea fiind pe la ora 15.00.  

Mocăniţa de pe Vaser, obiectivul turistic din România, în acest an

VIDEO FOTO Drumeţie pe Valea Vaserului şi povestea Cascadei Cailor, cea mai frumoasă din România

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite