CSM Ştiinţa Baia Mare pierde disputa cu ruşii de la Enisey. Ruşii, imposibil de învins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Ştiinţa Baia Mare avea meci dificil astăzi, 2 mai, în Rusia în meciul retur cu ruşii de la Enisey. Băimărenii conduşi de Eugen Apjok şi Vasile Lucaci au pierdut disputa din Rusia cu scorul de 33-12.

CSM Ştiinţa a sperat că va întoarce rezultatul din meciul tur, când zimbrii au pierdut cu scorul de 20-30, şi va face un meci bun cu campioana en-titre a Rusiei. Nu a fost să fie aşa, astfel că elevii lui Apkok şi Lucaci se întorc acasă după o nouă înfrângere în faţa vecinilor ruşi.

Pentru acest meci au revenit pe gazon jucătorul din linia a doua Marius Dănilă, fijianul în vârstă de 29 de ani Ratu Taniela Rawaqua Maravunawasawasa, centrul Sione Fakaosilea respectiv fundaşul aflat cu 25 de puncte marcate pe poziţia a cincea în topul celor mai eficienţi marcatori din SuperLigă, Luke Samoa. Nu a fost suficient, astfel că lipsa "numelor grele" din echipa din Baia Mare pare să fi decis această dublă.         

Citeste si: ASA Târgu-Mureş a învins Viitorul cu scorul de 6-1 şi s-a distanţat la 5 puncte de Steaua în fruntea clasamentului Ligii I    

Vadim s-a dezlănţuit. Ce a scris „Tribunul“ despre „Căcărează“ Gigi Becali şi „handicapatul“ Costel Gâlcă  

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite