Centrul medico-social de la Dragomireşti încă nefuncţional. Medicul şi-a dat demisia înainte de deschiderea oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul medico-social de la Dragomiresti, inca nefunctional FOTO:Arhiva
Centrul medico-social de la Dragomiresti, inca nefunctional FOTO:Arhiva

Centrul medico-social de la Dragomireşti trebuia să fie funcţional începând cu data de 1 aprilie, însă medicul care trebuie să lucreze acolo şi-a dat demisia cu o zi înainte. Astfel că acum se poartă tratative cu un nou medic care să poată oferi serviciile medicale cerute.

Primarul Vasile Cosor a declarat că acest centru va deveni funcţional în cel mai scurt timp. Capacitatea acestui centru este de 20 de paturi. 

"Avem probleme cu centrul medico-social ân sensul că medicul care trebuia să vină acolo şi-a dat demisia. Acum suntem în tratative cu un alt medic şi sperăm să se rezolve problema. 

Centrul trebuia să fie funcţional din 1 aprilie. Purtăm negocieri cu un medic din Săcel care să vină la noi", a declarat Vasile Cosor, primarul localităţii Dragomireşti. Trebuie amintit faptul că centrul va putea funcţiona cu până la 40 de paturi, faţă de cele 20 iniţiale. În acest centru vor lucra 5 infirmieri, 4 asistenţi medicali, 3 oameni de serviciu, un medic, dar şi un manager. 

Nu în ultimul rând, trebuie amintit faptul că acest centru medico-social de la Dragomireşti este al doilea din judeţul Maramureş, după cel deschis la Târgu Lăpuş. 

Citeste si: Cardul de sănătate, ignorat atât de spitale, cât şi de farmacii

Cât de nociv este banalul telefon mobil. Miopie, insomnie, probleme de auz, câteva dintre pericolele la care ne expunem în fiecare zi

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite