Cele mai tari bancuri video realizate de un grup de umorişti amatori. Cine sunt ardelenii ce au strâns mii de fani online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea si Cipocu    FOTo: Captură video
Mircea si Cipocu    FOTo: Captură video

O trupă de umorişti formată din maramureşeni şi sătmăreni face furori pe internet cu bancurile ei. Au pornit de la bancuri spuse prin cluburi şi au ajuns să-şi filmeze sketch-urile pe care le-au postat apoi pe internet, unde au adunat mii de fani.

De la un tip cu simţul umorului până la un grup de umorişi amatori care fac furori pe internet cu bancurile lor, distanţa a fost destul de mică, preţ de câteva întâlniri în cluburi unde se organizau aşa zisele ”seri de bancuri”, sau stand-up comedy.

Acolo s-a întâlnit băimăreanul Mircea Mureşan cu Ciprian Klocza, cunoscut de prieteni ca ”Cipocu”. Cei doi au ajuns să închege o echipă în jurul lor şi au depăşit faza în care spuneau bancuri prin cluburi. Împreună cu soţiile lor şi alţi oameni apropiaţi, au constituit un grup de umorişti care îşi filmează bancurile. Din echipă mai fac parte Ştefania Mureşan, Anamaria Vasiliu şi Dacian Codreanu. 

Nu sunt actori, sunt doar nişte oameni cu simţul umorului care muncesc în cu totul alte domenii. Mircea Mureşan este inginer, iar Cipocu lucrează în vânzări, însă au în comun simţul umorului foarte bine dezvoltat. Astfel că anul trecut, primul sezon de bancuri din ”Mircea şi Cipocu Show” le-a adus mii de fani care au vizionat filmuleţele pe canalul de youtube.

Aşa se face că ”la cererea publicului”, adică la îndemnul prietenilor care îi urmăresc pe internet, au ajuns la sezonul II din serialul ”Mircea şi Cipocu Show”. ”Sunt nişte bancuri, culese practic din popor, de pe net, dar noi le sortăm pe care considerăm că se pot pune în scenă, pentru că nu vrem să cădem în vulgaritate”, spune Mircea Mureşan, cel care joacă rolul ţiganului Patrafir.

 

După primul sezon, echipa Mircea şi Cipocu Show vrea să lanseze, până la finele acestei veri, un nou sezon de bancuri video. ”Nu neapărat să venim cu ceva nou, pentru că forma e aceeaşi, dar avem personaje noi. Avem blonda fatală «Daiana pe tocuri», un model din Satu Mare”, spune Mircea Mureşan. Deja au fost filmate câteva clipuri cu tânăra care joacă rolul blondei frumose, dar tâmpiţică.

De asemenea, în sezonul II vom găsi câteva sketchuri, în care persoanjele principale vor fi Ion şi Măria, deşi persoanjele preferate rămân ţiganii Patrafir şi Medalion, dar şi poliţistul sau preotul şi cele două pirande completează echipa cu succes. ”În primul sezon ne-am învăţat fanii cu un anumit gen de umor, care poate fi gustat de toată lumea. Unele dintre ele au anumite conotaţii sexuale, dar nu sunt vulgare. Show-ul a fost pregătit de aşa natură încât să poată fi difuzat pe televiziune”, mai explică Micea Mureşan.

 

Dacă showul a fost iniţial conceput strict pentru publicitate, faptul că şi-au făcut fani în toată ţara, dar şi mai departe nu face decât să aducă bucurie. ”Pentru nişte amatori, eu zic că ne-am descurcat foarte bine. Primim tot felul de mesaje de la români plecaţi în străinătate, dar nu doar din zona Băii Mari, ci din toată ţara. Şi am constatat că lumea ne cunoaşte şi prin alte oraşe”, mai povesteşte el.

Showul lor a fost lansat în cadrul unei televiziuni din Satu Mare. De la sezonu II va tebui să ne aşteptăm la bancuri cu tentă sexuală mai vizibilă, având în vedere că apare acest persoanj nou, blonda sexy.

Mai puteţi citi:

La ce e bun ”biterul biblic”. Efectul pe care îl are băutura asupra organismului

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite