Cadouri surpriză pentru clienţii Gold Palza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clienţii Gold Plaza pot câştiga săptămânal premii importante Foto: Arhivă
Clienţii Gold Plaza pot câştiga săptămânal premii importante Foto: Arhivă

Loteria Publicitară “Preţuri Mici şi Premii Mari”, organizată de centrul comercial Gold Plaza a demarat săptămâna aceasta. Astfel, clienţii centrului comercial pot câştiga săptămânal premii importante prin tragere la sorţi, sau un premiu instant.


Gold Plaza Baia Mare îşi invită clienţii la un nou sezon de shopping şi distracţie. Opt dintre cei mai norocoşi cumpărători vor fi premiaţi cu câte un premiu oferit săptămânal dintre cele 8 puse în joc: LED TV, combină frigorifică, maşină de spălat rufe, plită electrică, cuptor electric, sistem home cinema, maşină de spălat vase, tabletă. În plus, clienţii centrului comercial pot câştiga unul dintre premiile instant oferite de magazinele partenere.

Campania lansată este valabilă în perioada 02 septembrie, ora 08:00 AM – 27 octombrie, ora 10:00 PM, timp în care clienţii care se prezintă la biroul de informaţii din incinta Gold Plaza, parter, cu bonurile de casă, în valoare cumulată de minim 100 LEI, de la orice magazin din incinta complexului comercial, vor extrage un talon pe care îl vor  completa pentru a se înscrie în concurs şi îl vor depune în urnele special amenajate. 

Târg de turism la Gold Plaza

Luna cadourilor, sărbătorită în Gold Plaza

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite