„Burn The Streets“ pas cu pas

0
0
„Burn The Streets“ este cea mai importantă competiţie de acest gen din România FOTO: Arhivă
„Burn The Streets“ este cea mai importantă competiţie de acest gen din România FOTO: Arhivă

Cea de-a treia ediţie a competiţiei de jibbing burn the Streets are loc anul acesta pe 23 februarie, când cei mai valoroşi atleţi, atât din România cât şi de la nivel internaţional, vor participa în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare, la burn the Streets, competiţia numărul unu de snowboarding urban din România.

Ediţia din acest an a competiţiei are o tematică aparte, una tradiţionalistă, ea fiind inspirată din motivele specific maramureşene. În mod cert, un concurs de snowboard organizat într-o zonă atât de puternic încărcată de istorie şi tradiţie, trebuie să împrumute şi să promoveze valorile locale.

De altfel, burn the Streets 2013 este o invitaţie la întoarcerea la rădăcini, nu doar prin tema etnică, ci şi prin difuzarea, în premieră în Baia Mare, a lung-metrajului We Ride – the Story of Snowboarding, o călătorie cinematografică extrem de convingătoare, dramatică şi plină de eleganţă, în istoria snowboarding-ului. Filmul este programat pentru 22 februarie, de la ora 20.30, la Centrul de afaceri Millenium.

După porţia de istorie, a doua zi, pe 23 februarie, la ora 16.00, începe competiţia burn the Streets – o demonstraţie de creativitate şi iscusinţă, combinate în cele mai tari trick-uri ale momentului. „Burn The Streets ajunge la a 3-a ediţie. E deja foarte mult pentru o competiţie de snowboarding, un sport care, în România, e încă privit ca fiind unul exotic. Am ales şi am păstrat Baia Mare ca şi locaţie, datorită comunităţii locale, a accesului uşor al riderilor străini şi, nu în ultimul rând, al zonei, încărcată de tradiţie şi istorie, ingrediente ale creativităţii. So, put your boots and ride back to the roots! Ne vedem la ediţia cu numărul 100!” a precizat Radu Pilat, Community Marketing Expert.

Echipa de sportivi profesionişti sponsorizată de burn Energy - prima echipă de acest fel din România - formatădin 8 sportivi talentaţi, va fi prezentă în competiţie cu sportivii Tudor Cristea, Gherghelah Bobo Adolf şi Ciprian Popescu.

Programul evenimentului este:

•                    16:00 – calificări

•                    18:00 – concert

•                    19:00 – finala

•                    22:00 – party

•                    00:00 – anunţarea premiilor

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri