Bunica contrabandistă. Urmărire ca-n filme din Seini până în Baia Mare pentru 150 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a riscat libertatea pentru 150 de pachete de ţigări ucrainene. O bătrână de 60 de ani a fost prinsă de către poliţiştii din Seini cu ţigări de contrabandă în maşină. Şi mai grav este că pentru a pune mâna pe bunica contrabandistă oamenii legii au trebuit să o urmărească până în Baia Mare.

Incidentul a avut loc în noaptea de 7 spre 8 mai 2015. Atunci poliţiştii din Seini care efectuau verificări ale traficului rutier pe DE 58 Seini, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa înspre Baia Mare. 

Pentru că şoferul nu s-a conformat solicitării, poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia şi au reuşit să oprească autoturismul pe strada Victoriei din Baia Mare.

Potrivit informarţiilor furnizate de către IPJ Maramureş, la volan se afla o băimăreancă de 60 de ani. Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de ţigări şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Citeste si: Elicopter prăbuşit în Pakistan. Ambasadorul României, aflat la bord, a scăpat din atacul soldat cu şase morţi revendicat de talibani

Plăţile în numerar, plafonate de sâmbătă. Ce sume maxime de bani se mai pot plăti în numerar

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite