Bebelu┼č g─âsit abandonat l├óng─â un tomberon. Ce a f─âcut o b─âim─âreanc─â ├«nainte de a suna la Poli┼úie

0
0
Un boschetar a găsit un prunc fără viaţă într-un tomberon
Bebelu┼čul a fost g─âsit l├óng─â un tomberon. FOTO: Arhiv─â

O b─âim─âreanc─â a g─âsit un bebelu┼č abandonat l├óng─â un tomberon, pe o strad─â din ora┼č. Poli┼úia a deschis dosar penal pentru ÔÇ×rele tratamente aplicate minoruluiÔÇŁ.

├Än seara zilei de luni, 04 ianuarie, orele 23.22, poli┼úi┼čtii din Baia Mare au fost sesiza┼úi la112 cu privire la faptul c─â ├«n jurul orei 21.00, o femeie a g─âsit un bebelu┼č l├óng─â un tomberon din spatele unui imobil. Se ├«nt├ómpla pe strada Horea, din Baia Mare. Bebelu┼čul era abandonat pe o bucat─â de material.┬á

Poli┼úi┼čtii ajun┼či la fa┼úa locului au stabilit faptul c─â apelanta a g─âsit bebelu┼čul, l-a dus la domiciliul s─âu, l-a sp─âlat, i-a dat s─â m─ân├ónce, dup─â care a anun┼úat ambulan┼úa ┼či organele poli┼úie. Minorul a fost transportat la Spitalul Jude┼úean Baia Mare ÔÇô Sec┼úia Pediatrie, relateaz─â presa din Baia Mare.

├Än cauz─â se efectueaz─â cercet─âri sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunii de la rele tratamente aplicate minorului, urm├ónd a se efectua verific─âri ├«n vederea identific─ârii p─ârin┼úilor.

De asemenea, ├«n func┼úie de evolu┼úia st─ârii de s─ân─âtate a acestuia ┼či verific─ârile ulterioare, se va stabili dac─â este necesar─â schimbarea ├«ncadr─ârii juridice.┬á┬áUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite