Bărbat îmbrăcat în poliţist, fotografiat pe DJ 171C în timp ce simula oprirea autovehiculelor

0
Publicat:

Un bărbat din comuna Rogoz îmbrăcat în uniformă de poliţist a fost fotografiat de DJ 171C în timp ce simula oprirea autovehiculelor folosind un baston reflectorizant, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Bărbatul este cercetat de polițiști FOTO Adevărul
Bărbatul este cercetat de polițiști FOTO Adevărul

"Poliţiştii din oraşul Târgu Lăpuş s-au sesizat din oficiu ieri, 2 septembrie, în urma unor postări în mediul online, din care a reieşit faptul că un bărbat de 42 de ani din Rogoz ar fi fost fotografiat pe DJ 171C îmbrăcat cu un tricou având inscripţia Poliţia Română şi cu un baston reflectorizant. Acesta ar fi simulat oprirea autovehiculelor", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de uzurparea de calităţi oficiale, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 258 din Codul penal.

Indivizi înarmați, îmbrăcați în uniforme de polițiști, căutați de autorități. Videoclipul viral pe Tiktok

  Un videoclip ieșit din tipare, postat pe Tiktok, a atras imediat atenția publicului, cât și polițiștilor. Trei indivizi din București s-au filmat, purtând uniforme ale forțelor de ordine și fluturând un pistol.  

Imaginile au devenit virale au declanșat o reacție rapidă din partea autorităților. Protagoniștii sunt dați în urmărire.

Videoclipul are durata de aproximativ un minut și a devenit viral, pe mai multe platforme online. Imaginile surprind trei bărbați, îmbrăcați în uniforme ce par a fi de poliție. Ei stau pe treptele unei clădiri din Capitală.

Unul filmează, un altul pare a vorbi la telefon, însă cel din mijlocul lor atrage cel mai mult atenția, în momentul în care îndreaptă un pistol, către obiectivul camerei de luat vederi.

„Venim să vă colindăm”

Videoclipul a creat un val de discuții și reacții în rândul utilizatorilor de pe rețelele de socializare, generând totodată o preocupare serioasă din partea autorităților.

Țineți-vă bine că venim peste voi să vă colindăm”, este textul pe care l-au scris, deasupra imaginilor.

Unii internauți au avut impresia să indivizii sunt, într-adevăr, polițiști. Alții și-au dat seama imediat că este vorba despre niște farsori.

„Poliția Romană ordine siguranța și încredere”, a scris cineva pe Facebook.

„Mâine ii da afară”, este un alt comentariu.

„Ăla mai scoate și pistolul..îți dai seama...se vede interlop..el nu știe pe ce lume e și în ce domeniu lucrează...normal ar trebui dați afară”, spune o femeie.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite