Accident violent la intrarea în Şomcuta Mare. Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost transportaşi de urgenţă la spital Foto: Arhivă
Cei doi tineri au fost transportaşi de urgenţă la spital Foto: Arhivă

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţă, când şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit frontal de un cap de pod. În urma impactului, atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta sa au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Incidentul a avut loc la intrarea în localitatea Şomcuta Mare. Potrivit martorilor, şoferul circula cu viteză mare şi a pierdut controlul maşinii, lovindu-se brutal de un cap de pod. În urma impactului, atât şoferul, Andrei I. cât şi pasagerul din dreapta, Claudiu P., din Ciolt, au rămas încarceraţi.

La faţa locului s-au deplasat echipajele Ambulanţei şi SMURD, iar după ce au fost scoşi din maşină, cei doi tineri au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţişti, prima urmă de frânare pe carosabil era vizibilă la o distanţă de 110 metri de locul impactului. Mai mult, după primii 30 de metri de frânare, maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a dus prin sunt şi mai apoi a intrat în capul de pod. „La orele 2.40 am fost sesizaţi prin 112 că pe DN1C la ieşirea din Şomcuta Mare s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Cercetările în cauză continua în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului” a declarat agent principal Alin Mărieş, Poliţia Rutieră Şomcuta Mare.
 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite