A vrut să iasă din ţară cu nevasta în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A vrut sa iasa cu nevasta din tara in portbagaj FOTO: Politia de frontiera
A vrut sa iasa cu nevasta din tara in portbagaj FOTO: Politia de frontiera

Un maramureşean de 43 de ani a vrut să îşi scoată nevasta din ţară fără ca să afle poliţiştii de frontieră timişeni. El şi-a ascuns femeia în portbagajul maşinii pe care o conducea şi s-au prezentat la punctul de trecere a frontierei Cenad crezând că vor fenta oamenii legii. Nu a fost să fie.

La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat în acest final de săptămână pentru a ieşi din ţară un bărbat din judeţul Maramureş, pe numele său Vasile R., în vârstă de 43 ani. El se afla la volanul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în Germania şi era însoţit de soţia lui Mariana R., şi ea din judeţul Maramureş.

"Poliţiştii de frontieră au constatat la controlul documentelor faptul că Mariana R. a prezentat o copie xerox a cărţii de identitate, motiv pentru care nu i s-a permis ieşirea din România, cei doi soţi intorcându-se impreună în ţară. 

Câteva ore mai târziu, la volanul aceleiaşi s-a prezentat Vasile R., declarând la controlul de frontieră faptul că soţia lui nu îl mai insoţeşte. Politiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cele declarate de bărbat, în consecinţă au efectuat un control fizic al autovehicului şi au găsit-o pe femeie ascunsă în portbagaj", au anunţat poliţiştii de frontieră timişeni.

Verificările ulterioare au arătat faptul că femeia ascunsă are document de călătorie valabil, însă nu îl aavea asupra sa. A recurs la această metodă fiindcă dorea să ajungă cu orice preţ în Germania.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor doi soţi. Şoferul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Mariana R. este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Citeste si: Trenurile Regiotrans nu mai circulă. Compania a rămas fără licenţă, iar trenurile sale nu mai pot circula

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: primăvară capricioasă cu temperaturi oscilante

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite