A furat peste 300 de metri de cablu de telefonie, iar acum se află după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanarul a fost arestat preventiv  Foto: Arhiva Adevarul
Tanarul a fost arestat preventiv  Foto: Arhiva Adevarul

Un băimărean de 28 de ani a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile după ce, noaptea trecută, a furat cablu de telefonie. Poliţiştii l-au prins în scurt timp şi a fost trimis în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, a fost prins şi complicele lui.

Cercetările şi verificările poliţiştilor au relevat că tânărul prins în noaptea de duminică spre luni ar fi furat cabluri telefonice, de pe strada Barajului din Baia Mare pe o lungime de peste 300 de metri. Mai mult, acesta se pare că nu ar fi fost la prima ispravă de acest fel, acelaş lucru l-ar fi făcut şi în noaptea de 7 spre 8 iunie. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Baia Mare a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au mai descoperit că, alături de tânărul identificat ieri, un alt băimărean, de 27 de ani, a participat în noaptea de 15 spre16 iunie la furtul cablului de telefonie, de la intersecţia străzii Barajului cu strada Herja. Acesta din urmă, este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Mai puteti citi:

Iohannis nu primeşte aeronavă de la Tarom pentru Consiliul European. Operatorul: Ar fi presupus să anulăm curse şi să plătim despăgubiri pasagerilor

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite