7 jucătoare de la HCM Baia Mare au fost convocate la naţională pentru acţiunile din octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de şapte componente ale lotului HCM Baia Mare au fost convocate de selecţionerul Gheorghe Tadici la Naţionala României pentru a participa la meciurile care vor avea loc în luna octombrie.

Este vorba despre Paula Ungureanu, Valentina Ardean-Elisei, Adriana Nechita, Luciana Marin, Laura Oltean, Eliza Buceschi şi Bianca Tiron.

Potrivit hcmbaiamare.,ro, Naţionala României de handbal se va reuni în 4 octombrie, în Oradea, campioanele de la HCM urmând să se alăture lotului abia în 6 octombrie, dat fiind că în 5 octombrie este planificat meciul dintre HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, din a noua etapă a Ligii Naţionale.

Cele 28 de jucătoare convocate vor fi împărţite în două echipe. România A va întâlni Ungaria în 8 octombrie, în Debrecen, respectiv Rusia, în 11 octombrie, în Oradea; în timp ce România B va avea două meciuri cu Rusia, ambele în Oradea, în 10 şi 12 octombrie.

După aceste partide, selecţionerul va definitiva lista de jucătoare care va fi trimisă Federaţiei Europene de Handbal. La Campionatul European din decembrie, care se va desfăşura în Ungaria şi Croaţia, vor ajunge 18 jucătoare.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite