25 de femei aflate în situaţie de risc vor fi calificate pentru meseria de agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
curatenie

O şansă acordată unor femei aflate în situaţii de risc. Nu mai puţin de 25 de reprezentante ale sexului frumos vor fi calificate pentru meseria de agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport prin intermediul unui proiect cu o durată de 3 luni.

Consiliul Judeţean Maramureş, Beneficiar al proiectului "Economia socială – Responsabilitate socială de la nord la sud" anunţă deschiderea  cursului de calificare Agent de curăţenie clădiri şi mijloace de transport. 

Cursul, cu o  durată de 3 luni de zile, va debuta vineri, 20 februarie 2015, ora 15:00 la Şcoala Generala din Slătioara, comuna Strâmtura şi este dedicat unei grupe de 25 de femei aflate în situaţie de risc.  Activitatea este conturată în cadrul Obiectivului Operaţional - Dezvoltarea de cunoştinţe şi competenţe noi pe durata proiectului pentru 50 de tineri care părăsesc sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului, 200 femei in situaţii de risc, 100 familii care au mai mult de 2 copii, 100 familii monoparentale şi 250 persoane de etnie romă, în cadrul proiectului POSDRU/168/6.1/S/144855   "Economia socială – Responsabilitate socială de la nord la sud".

Citeste si: VIDEO Confesiunile unei dominatoare: „Îmi pun clienţii la curăţenie sau îi încui în dulap“

Poliţia face curăţenie printre infractorii din Buzău. Nouă persoane au fost reţinute în urma unor descinderi

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite