Curăţenie de primăvară cu furtun. Fiecare stradă din Baia Mare va fi spălată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiecare strada din Baia Mare va fi spalata FOTO:Adevarul
Fiecare strada din Baia Mare va fi spalata FOTO:Adevarul

Fiecare stradă din Baia Mare va fi spălată începând cu primăvara acestui an. Cel puţin asta anunţă conducerea Primăriei Baia Mare, primele acţiuni de acest având loc cel mai probabil de săptămâna viitoare.

“Curăţenia se va face cu furtun, cu danf, la bordură. Fiecare stradă din Baia Mare şi am stability déjà procedura în acest sens va fi spălată. 

Asta înseamnă că solicita cel mai probabil de săptămâna viitoare cetăţenilor, prin anunţuri publice, să nu parcheze într-o anumită zip e o anumită arteră, pe o anumită parte a unei artere pentru a se putea spăla inclusiv parcările, a se spăla la bordură ş.a.m.d.”, a declarat primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Într-o altă ordine de idei, primarul a mai adăugat că anumite sensuri giratorii din oraş vor fi reamenajate, în sensul în care va fi amplasată o fântână arteziană în sensul giratoriu de la Semilună.

“În plus vor fi flori. Dar sunt florile pe care le-am plantat din toamnă, respective panseluţe şi lalele.  Fântâni arteziene vor fi mai şi în Piaţa Revoluţiei, dar şi în centrul vechi”, a concluzionat edilul băimărean. 

Citeste si: Cele mai lungi trei străzi din Bucureşti şi povestea singurei străzi în trepte

Cele mai periculoase străzi din Bucureşti. 51 de „puncte negre“ de pe harta Capitalei

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite