(UPDATE) GALERIE FOTO / Incendiu de proporţii la Complexul Comercial Vasion din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul comercial Vasion, de la ieşire din Bacău spre Adjud, de pe E 85, este în flăcări. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri pentru stingerea focului. Din primele informaţii, nu există victime.

UPDATE ora 23:00 Incendiul a fost stins în urmă cu cinci minute. "Urmează să facem cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza izbucnirii flăcărilor" a declarat purtătorul de cuvânt ISUJ Bacău.

UPDATE ora 22:15 La această oră pompierii se luptă în continuare cu flăcările. Un nor de fum gros se află deasupra Bacăului şi se deplasează spre partea de nord a oraşului. Primele hale care au ars aveau depozitate mase plastice, parchet, scânduri şi alte materiale de construcţii. Una dintre posibilele cauze ale incendiului poate fi un scurtcircuit la panoul electric. Mai multe rezistenţe au fost făcute scrum. Flăcările au cuprins clădirea după ora închiderii.

image

Incendiul a cuprins o hală de aproximativ 800 de metri pătraţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Andrei Grecu.

image

La faţa locului au fost trimise şapte maşini de intervenţie, din care patru autospeciale cu apă şi spumă, informează Mediafax.

Din primele date reiese că nu există victime, în interiorul halei care a fost cuprinsă de flăcări fiind materiale de construcţie, mase plastice şi de menaj, precum şi alte bunuri de larg consum.

image

Depozitul este situat spre ieşirea din municipiul Bacău. Pompierii acţionează, în prezent, pentru stingerea incendiului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite