UPDATE Bebeluş plimbat într-o poşetă, prin Târgu-Ocna, de mama bolnavă psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost transportat la spital
Copilul a fost transportat la spital

Poliţia din Târgu-Ocna, judeţul Bacău, anchetează o femeie despre care există suspiciunea că este bolnavă psihic şi a şocat comunitatea locală. Aceasta are o fetiţă de trei luni căreia i-a pus viaţa în pericol. Copilul, aflat într-o stare deplorabilă, a fost îndesat într-o poşetă şi plimbat aşa pe străzile oraşului.

UPDATE ora 21:00 Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului afirmă că există posibilitatea ca micuţii să fie preluaţi de stat. "În momentul în care copilul va putea fi externat şi dacă se va impune acest lucru va fi preluat de DGASPC", a declarat Alina Iftode, purtător de cuvânt.

Cei pe lângă care trecea femeia de 39 de ani constatau şocaţi că din poşeta acesteia se aud urletele unui copil.Plimbarea a durat câteva ore, până când femeia a fost prinsă de poliţişti, după ce trecătorii au alertat autorităţile. Agenţii poliţiei locale au constatat că aceasta era însoţită de o altă fată a ei, în vârstă de 17 ani. Capul bebeluşului se vedea din poşetă, norocul copilului fiind că mama nu a putut închide fermoarul. Dacă reuşea să facă asta copilul se sufoca.

Reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu-Ocna au mai informat că bebeluşul era înfometat şi foarte murdar.  Femeia urmează să fie examinată psihologic şi s-a deschis o anchetă. Copilul a fost transportat la spital.

Revenim cu amănunte

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite