Un şofer a plonjat cu maşina în râul Trotuş. A scăpat, miraculos, cu doar câteva zgârieturi

0
0
Maşina a fost avariată serios după ce a căzut în râul Trotuş FOTO ISU Bacău
Maşina a fost avariată serios după ce a căzut în râul Trotuş FOTO ISU Bacău

Pompierii din Bacău au intervenit pentru scoaterea din râul Trotuş a unui şofer care a căzut în apă cu autovehiculul pe care îl conducea. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în râu.

Pompierii băcăuani au fost soliciaţi să intervină marţi, 14 iunie, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a Incendiilor în cazul unui autoturism căzut în râul Trotuş, în dreptul localităţii Agăş.

„Ca urmare a apelului primit pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, la locul intervenţiei (localitatea Agăş) s-a deplasat autospeciala pentru descarcerare şi autospeciala SMURD, cu şase pompieri militari”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Şoferul a scăpat fără să fie rănit şi a refuzat transportul la spital pentru efectuarea unor investigaţii medicale. Poliţiştii cercetează în prezent circumstanţele în care bărbatul a pierdut controlul maşinii şi a plonjat cu aceasta în râul Trotuş.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Miel salvat de la moarte de pompieri. Ce soluţie au găsit ca să scoată animalul dintr-o ţeavă de gaz dezafectată

Pui de câine, salvat de pompieri din subsolul unui bloc din Bârlad. Animalul risca să se înece în apele reziduale

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite