Un muncitor a murit după ce un mal de pământ a căzut peste el. Poliţia şi ITM au declanşat o anchetă

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un accident de muncă a avut vineri, 14 ianuarie, în satul băcăuan Cetăţuia. Un muncitor de 33 de ani care lucra la reţeaua de apă a decedat după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el.

Un accident de muncă încheiat tragic a avut loc vineri, 14 decembrie, în satul Cetăţuia, comuna băcăuană Strugari. Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ care s-a prăbuşit.

„Se lucrează în continuare pentru degajarea bărbatului, în vârstă de 33 de ani. Acesta este angajat al unei societăţi comerciale care efectuează lucrări de canalizare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

La acţiunea de salvare au participat mai multe echipaje ale ISU Bacău, dar şi voluntarii SVSU Strugari. Din păcate, muncitorul decedase după ce a fost scos de sub malul de pământ.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de poliţişti şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Bacău pentru efectuarea necropsiei. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Şi inspectorii de muncă vor face propria anchetă în acest caz pentru a constata dacă s-au respectat regulile de securitate în muncă.

Bărbatul decedat lucra pentru Branpis SRL, o companie care realizează alimentarea cu apă în satul Cetăţuia.

Vă mai recomandăm să citiţi şi: 

Momente cumplite pentru patru gălăţeni. Au rămas încarceraţi după un teribil accident de circulaţie

Pietoni loviţi în plin la Galaţi chiar în seara de Crăciun de o maşină scăpată de sub control

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite