Ultima dorinţă a lui Sechelariu: să nu scape Gigi Becali de datoria pentru Baciu. Avea de primit 800.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seche s-a certat de multe ori cu Gigi Becali
Seche s-a certat de multe ori cu Gigi Becali

Dumitru Sechelariu avea un conflict deschis cu Gigi Becali din cauza unor bani pe care acesta i-ar fi datorat pentru fotbalistul Eugen Baciu.

În fotbalul românesc se vorbeşte că Sechelariu şi-a pierdut la poker trei dintre cei mai valoroşi jucători de la Bacău în faţa lui Gigi Becali. S-ar fi întâmplat după o partidă monstruasă la care au mai participat Gheorghe Ştefan şi Adrian Porumboiu. Numele fotbaliştilor? Dorin Goian, Florin Lovin şi Eugen Baciu. De la acesta din urmă se trage şi războiul declaraţiilor dintre "Seche" şi Becali. În contractul dintre Steaua şi FC Bacău a fost stipulată o clauză prin care roş-albaştrii sunt obligaţi să plătească 800.000 de euro grupării băcăuane dacă jucătorul devine liber de contract, aşa cum s-a întâmplat după şapte ani petrecuţi de acesta la Steaua. Sechelariu s-a adresat instanţelor FRF (care au dat dreptate Stelei), apoi a mers la TAS, unde a câştigat.

Becali a apelat în toamna anului trecut la ultima variantă, Tribunalul Federal de la Lausanne, blocând obligativitatea plăţii. Cauza nu a fost încă judecată. Sechelariu nu l-a iertat pe fostul lui partener de poker şi l-a taxat de fiecare dată în intervenţiile la TV.

De pe patul de spital de la Viena, a transmis un ultim mesaj în acest sens lui Daniel Scânteie, preşedintele FCM Bacău. "Simţea că se duce. Mi-a lăsat cu limbă de moarte să nu-l las în pace pe Becali până nu recuperăm banii pentru Baciu. A zis că nu vrea să fie îngenuncheat de un cioban", a declarat Scânteie, conform ProSport.

Mai jos, puteţi citi un dialog dintre cei doi, din urmă cu ceva timp, publicat de cotidianul Prosport.
Gigi Becali: Plângeai în arest, mă, zi de zi plângeai!
Dumitru Sechelariu: Am martori cinci colegi de celulă că nu s-a întâmplat aşa ceva! Eu sunt un om cu demnitate...
Gigi Becali: Care demnitate, mă? Chiar tu mi-ai povestit!
Dumitru Sechelariu: Mănânci rahat! Ţi-ai semnat sentinţa, eşti cel mai mare turnător public! Ai uitat că te-am învăţat gramatica limbii române? Vorbeam după fiecare emisiune dacă este bine sau nu cum a vorbit.
Gigi Becali: Cred că visezi! Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit!
Dumitru Sechelariu: Ţi-ai semnat sentinţa! Ţi-am tras-o de fiecare dată. Şi la propriu, şi la figurat! Te-a durut întotdeauna faptul că te-am călărit!
Gigi Becali: Ha-ha-ha!
Dumitru Sechelariu: Ai luat-o şi la rummy la bot, ai luat-o şi la poker!
Gigi Becali: Ha-ha-ha!
 

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite