Trei tineri au vrut să plătească un plin de combustibil cu trei găleţi de monede. „Asta e glumă?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care  casiera benzinăriei se trezeşte în faţă cu găleţile de monede pe FOTO youtube
Momentul în care  casiera benzinăriei se trezeşte în faţă cu găleţile de monede pe FOTO youtube

Mai mulţi tineri din Bacău au strâns timp de o lună de zile trei găleţi pline cu monede, iar apoi au mers cu ele la o benzinărie din oraş ca să achite plinul de combustibil şi au filmat toată scena.

Trei tineri din judeţul Bacău au vrut să facă o glumă nesărată într-o benzinărie. Timp de o lună, tinerii au strâns trei găleţi cu monede şi au vrut să plătească un plin de combustibil cu ele.

Monedele erau de mai multe feluri, de la un ban până la 50 de bani, amestecate în cele trei găleţi. Au filmat întreaga scenă, pentru a se lăuda cu isprava lor pe reţelele sociale.

Casiera de la benzinărie a refuzat să le primească monedele. Întrebaţi ce sunt, unul din tineri spune ironic ”amestecături”, iar un amic îi spune: ”Păi ăştia nu sunt bani? De ce nu vreţi să îi primiţi? Nu e frumos ce faceţi”

Imaginile au devenit imediat virale, strângând mii de vizualizări şi sute de reacţii în doar câteva ore. Tinerii nu au obţinut însă rezultatul la care se aşteptau. 

Majoritatea reacţiilor au fost negative, persoanele care au comentat la postarea lor certându-i pe tineri pentru gluma de prost gust.

   

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Umor în mijlocul unui război. Gluma pe care a făcut-o Zelenski în timpul unui interviu: „O prefer pe soţia mea” VIDEO

Gluma proastă a doi maramureşeni: s-au filmat în timp ce anunţau la un megafon ştirea falsă că a început războiul VIDEO

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite