Trei tineri au fost răniţi într-un accident provocat de un şofer băut, în vârstă de 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tineri au fost răniţi în urma accidentului provocat de un şofer băut FOTO Arhivă
Trei tineri au fost răniţi în urma accidentului provocat de un şofer băut FOTO Arhivă

Trei tineri au fost răniţi în urma unui accident petrecut, sâmbătă, pe o stradă din municipiul Bacău, după ce maşina în care se aflau, condusă de un şofer băut în vârstă de 18 ani, s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public din cauza vitezei excesive cu care circula conducătorul auto, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc pe strada 9 Mai, din municipiul Bacău, pe fondul consumului de alcool de către şofer şi al vitezei excesive cu care acesta circula, având permis de conducere doar de câteva luni, relatează Mediafax.

În aceste condiţii, tânărul de 18 ani a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un stâlp de iluminat public de pe marginea străzii.

„În urma impactului, conducătorul auto şi cei doi pasageri din autoturism, ambii în vârstă de 21 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conform procedurii, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,49 mg/litru alcool pur în sânge“, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 18 ani pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului a unui autovehicul. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite