Sinistrații din Bacău au nevoie de mobilier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii care vor să doneze mobilier, în special paturi și saltele, pentru persoanele afectate de inundații din municipiu vor putea face acest lucru începând de luni apelând numărul de telefon 984

Primăria Bacău va începe de luni o campanie de strângere de obiecte de mobilier pentru cei afectați de inundații în municipiul Bacău și comunele limitrofe.

"Pentru că în ultimile zile s-au adunat cantități suficiente de alimente, apă și produse igienico-sanitare ne-am gândit că acum prioritare sunt obiectele de mobilier, în special paturi și saltele", a declarat Ionuț Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Mobilierul va fi adunat de către o mașină a Primăriei Bacău direct de la locuințele celor care vor să ia parte la campanie. Pentru ca acest lucru să fie posibil doritorii vor trebui să sune la numărul de telefon 984 și să-și lase adresa și un număr de contact.

Întreaga campanie se va întinde pe durata a doua săptămâni iar mobilierul va fi transportat la sinistrații din cartierul CFR și la cei din comunele lovite de viitura produsă pe data de 27 iulie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite