Şapte morţi şi cinci răniţi, după o coliziune frontală între un autoturism şi un microbuz, pe E85. A fost activat Planul Roşu FOTO

0
0
Accidentul a avut loc pe E85 FOTO ISU Bacău
Accidentul a avut loc pe E85 FOTO ISU Bacău

Acidentul rutier a avut loc în afara localităţii Orbeni, din judeţul Bacău. În zonă a fost trimis şi un elicopter SMURD.

UPDATE: Autoturismul Mercedes implicat în accident avea volanul pe dreapta. Din această maşină, unde se aflau cinci persoane, au murit doi copii şi un adult

UPDATE: La ora 10:22 a fost dezactivat PLANUL ROŞU. Traficul a fost reluat, se circulă alternativ, pe un singur sens de mers.

UPDATE, ora 9.45: Urmare a accidentului rutier de la Răcăciuni, judeţul Bacău, dintre un microbuz şi un autoturism au rezultat 12 victime, după cum urmează: în autoturism erau 5 persoane (2 adulti si 3 minori), iar in microbuz 7 persoane adulte. Au decedat un adult şi doi minori din autoturism şi patru adulţi din microbuz. 5 persoane (1 minor si 4 adulţi) au fost preluate de catre ambulanţele SAJ.

UPDATE: Conform informaţiilor de la faţa locului, printre persoanele decedate s-ar afla şi doi copii."12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău (3 adulţi şi 2 minori)", anunţă ISU Bacău.

UPDATE: Numărul persoanelor decedate a ajuns la şapte.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un tragic acident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţă, pe E85, în localitatea băcăuană Orbeni. 

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte opt sunt rănite, în urma unei coliziuni frontale între un autoturism şi un microbuz de persoane. 

”Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie. 

Au fost alocate forţe de la ATPVM de la ISU Galaţi si descarcerare grea, o autospecdială de stingere cu spumă şi apă şi SMURD – ISU VRANCEA, 1 – elicopter SMURD Iaşi.

accident morti bacau
accident morti bacau
accident morti bacau
accident morti bacau
accident morti bacau
accident morti bacau
accident morti bacau
Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite