Profesorul bătăuş din Bacău, ameninţat cu o armă albă de tatăl copilului pălmuit la ore UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stop violenta in scoli. Foto: arhiva
Stop violenta in scoli. Foto: arhiva

Părinţii băiatului de clasa a VII-a care a fost pălmuit şi înjurat săptămâna trecută de profesorul de matematică au aflat că fiul lor a luat bătaie chiar de la ziarişti. Joi dimineaţă, tatăl băiatului l-a aşteptat pe profesor la intrarea în şcoală pentru a se răzbuna.

Ora 19.44: Comisia de Disciplină care anchetează cazul profesorului Ciobanu adună probe pentru a putea lua o decizie. „Acum se strâng declarații de la părinți, de la elevi, de la toată lumea. Membrii comisiei de disciplină s-au întâlnit astăzi cu domnul profesor, care a povestit cum s-a întâmplat incidentul. După ce vom avea o concluzie o vom face publică“, a explicat Danisia Dumea, directorul Școlii „Mihail Sadoveanu“ din Bacău.

Ora 11.20: Profesorul de matematică de la Şcoala „Sadoveanu“ a fost ameninţat cu un box, armă albă, formată dintr-o placă de metal cu găuri pentru degete și cu ţepi, cu care se atacă ținând pumnul strâns. Ciobanu a fost aşteptat joi dimineaţă la intrarea în curtea şcolii de tatăl lui Mădălin, băiatul de 13 ani care a fost lovit de dascăl săptămâna trecută.

„Dimineaţă, la 7.45 m-a adus băiatul cu maşina. Când am ajuns la intrare, era tătăl copilului. Avea un box pe degete. A spus că mă calcă în picioare. Am avut noroc că veneau elevii şi nu m-a atins. A spus că mă aşteaptă zilnic. Am încercat să-i spun că-mi pare rău. Pentru ce am făcut voi răspunde în faţa legii, dar şi pentru el există lege“, a declarat Gheorghe Ciobanu, dascălul de 64 de ani.

El a avut joi dimineaţă ore şi la clasa în care învaţă băiatul pe care l-a bătut săptămâna trecută. „Copilul este cuminte acum. Nu mi-a spus nimic. Nici eu nu i-am zic nimic“, a precizat profesorul de matematică.

Ora 9.20: Gheorghe Ciobanu, profesorul de matematică filmat în timp ce lovea şi înjura un elev de la clasa a VII-a B din cadrul Şcolii „Mihail Sadoveanu“ din Bacău, a venit joi dimineaţă la ore. Elevilor le este frică acum să vorbească despre comportamentul dascălului. Comisia de Disciplină se va întâlni astăzi ca să ia o decizie în ceea ce-l priveşte pe dascăl. El mai are trei luni până la pensie.

Gheorghe Ciobanu a declarat ieri pentru bacau.adevarul.ro că regretă gestul. DETALII AICI

Ora 6.29: Înfricoşat de ceea ce a păţit, băiatul nu a sufltat nicio vorbă acasă. A recunoscut totul şi a povestit părinţilor abia după ce filmuleţul a fost făcut public de către colegii săi de clasă, iar ştirea a apărut în ziare şi la televiziuni.

Supărţi peste măsură de "corecţia" aplicată de dascăl, părinţii elevului de la clasa a VII-a B de la Şcoala „Mihail Sadoveanu" din Bacău au depus o reclamaţie la poliţie.

"S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiunii de lovire şi alte violenţe", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite