Prefectul Bacăului, Dorian Pocovnicu, a fost schimbat din funcţie. În locul lui a fost numit Ioan Ghica, fost subprefect de Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Bacău, Dorian Pocovnicu, a fost schimbat astăzi din funcţie de Guvernul Cioloş. Odată cu el au mai fost schimbaţi prefecţii din Constanţa, Neamţ, Sălaj, Botoşani şi Bucureşti.

Guvernul a anunţat printr-un comunicat de presă lista prefecţilor schimbaţi astăzi din funcţie dar şi inspectorii guvernamentali care le vor lua locul. Au fost schimbaţi:Pocovnicu Constantin-Dorian, prefect al judeţului Bacău,  Ion Constantin, prefect al judeţului Constanţa, Angheluţă Ioan Vlad, prefect al judeţului Neamţ,  Ciunt Ionel, prefect al judeţului Sălaj, Coşman Elena, subprefect al judeţului Botoşani, Andrei Vasile-Liviu, subprefect al municipiului Bucureşti. „Totodată, Guvernul a aplicat principiul mobilităţii pentru numirea din funcţiile publice de inspector guvernamental în funcţiile publice de prefect, rămase libere, pentru  următoarele persoane: Ghica Ioan, prefect al judeţului Bacău, Nicolaescu Adrian Viorel, prefect al judeţului Constanţa, Dobrilă Niculina, prefect al judeţului Neamţ şi Niţu Marin, prefect al judeţului Sălaj“, se arată în mesajul Guvernului.
Dorian Pocovnicu a fost în ultimii 12 ani consilier judeţean, director al unui cotidian şi al unui săptămânal, subprefect din 2012 iar din martie 2014, prefect al judeţului Bacău. „Se încheie pentru mine un ciclu de patru ani de înalt funcţionar public. Am încercat să-mi fac activitatea cât mai bine, mulţumesc întregii echipe din Instituţia Prefectului, care a contribuit la o mai bună transparenţă şi care a înţeles că este important să te pui în slujba cetăţeanului. Deocamdată, nu pot vorbi de planuri de viitor“, a precizat, pentru Adevărul, prefectul Dorian Pocovnicu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite