O bătrână şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Adevărul
foto Adevărul

O femeie de 67 de ani din comuna băcăuană Răcăciuni a murit după ce a fost izbită de un autoturism şi un camion cu remorcă. Accidentul a avut luni seara, în jurul orei 21:20, în interiorul localităţii Gheorghe Doja.

Profira P. (67 de ani) se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de Ştefan C. (24 de ani), din Adjud.

În urma impactului victima a fost proiectată pe contrasens, unde a fost izbită de un camion cu remorcă condus de Dănuţ B., de 30 de ani, din Suceava. Speriat, şoferul a părăsit locul accidentului şi a fost depistat şi oprit la scurt timp în trafic de către poliţişti.

"Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă în cazul lui Ştefan C. şi de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului în cazul lui Dănuţ B", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite