MAE: Dispariţia tinerei din Bacău şi a iubitului ei din Tulcea nu se confirmă. Cei doi nu se aflau în zona producerii atacului terorist din Nisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Condei (31de ani) şi Alexandru Goldan (27 de ani) nu se aflau în zona atentatului, afirmă MAE FOTO Facebook
Elena Condei (31de ani) şi Alexandru Goldan (27 de ani) nu se aflau în zona atentatului, afirmă MAE FOTO Facebook

O româncă din comuna Dofteana , judeţul Bacău şi soţul ei din Tulcea au fost daţi dispăruţi pe pagina de Facebook SOS Nice. Informaţia că Elena Condei (31de ani) şi Alexandru Goldan (27 de ani) ar fi fost accidentaţi în atentatul terorist produs în Franţa a făcut înconjurul ţării. Totuşi, marţi, Ministerul Afacerilor Externe a infirmat informaţia.

De două zile Elena Condei şi soţul/ iubitul ei Alexandru Goldan au fost daţi dispăruţi. Cei doi se aflau în Franţa zilele trecute, în zona Nisa şi de atunci nu au luat legătura cu nimeni. În urma accidentului terorist din Franţa şi-au pierdut viaţa 84 de persoane şi încă  150 sunt rănite. „În continuarea informaţiilor transmise de MAE, precizăm că informaţiile vehiculate ieri pe mediile de socializare privind dispariţia a doi cetăţeni români în urma atacului de la Nisa nu se confirmă. În urma demersurilor efectuate de reprezentanţii Ambasadei României la Paris rezultă că cei doi cetăţeni români nu se aflau în zona respectivă la momentul producerii atacului şi nu figurează în evidenţele autorităţilor franceze printre victimele atentatului. În ceea ce priveşte semnalarea din cursul zilei de astăzi privind un alt cetăţean român dispărut, menţionăm că se întreprind verificări, însă până în prezent nu au fost înregistrate solicitări cu privirea la situaţia sa în urma atacului de la Nisa“, se arată în comunicatul de presă al MAE, postat astăzi pe site-ul instituţiei. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite