FOTO Cum a fost la Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane. Preotul surzilor din Bacău a primit premiul de excelenţă pentru întreaga activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, de la ora 19, la Complexul Levisticum din Bacău s-a desfăşurat Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane, eveniment festiv de amploare organizat anual de Fundaţia de Sprijin Comunitar. Au luat premii pentru implicarea în comunitate preotul Gabriel Ichim, Ramona Stanciu, compania Sir Safety şi Habitat for Humanity.

Fundaţia de Sprijin Comunitar (FSC) a organizat joi, 20 mai, Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane, la care au participat 260 de persoane, din mediul economic, instituţional şi al organizaţiilor non-guvernamentale. Gala a fost prezentată de vedeta de televiziune Dan Negru. Soprana Gabriela Iştoc, copiii de la „Cluburile cu Lipici“ ale FSC dar şi trupa Unknown Crew au creat atmosferă.  A urmat o tombolă cu premii dar şi o licitaţie pentru obiectele valoroase puse la vânzare de Fundaţia de Sprijin Comunitar, cu scopul de a strânge bani pentru persoanele aflate în situaţie de risc. La Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane s-au făcut 33 de nominalizări iar juriul a selectat 15 finalişti. Jurnaliştii i-au premiat pe Irina şi Marcel Stanciuc pentru eleganţă vestimentară.
Preotul Gabriel Radu-Ichim, despre care ziarul Adevărul a relatat cum a îngropat pe cheltuiala lui cadavrele de la Morga Spitalului Judeţean din Bacău, care este paroh la biserica surzilor din municipiu, a primit premiul de excelenţă, pentru întreaga activitate dusă în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi şi a celor surdo-mute 

La categoria „persoane fizice“, pentru întreaga activitate de susţinere a familiilor care au copii cu autism a fost premiată Ramona Stanciu, de la Asociaţia Părinţilor Copiiilor Autişti. Cunoscutul ONG Habitat for Humanity a fost premiat pentru proiectul „Big Build 2015“ iar compania Sir Safety, pentru proiectul „Sprijin pentru servicii comunitare“.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite