EXCLUSIV Dumitru Sechelariu, resuscitat după ce a fost operat de urgenţă la plămâni. Doctorii din Viena au refuzat să-l primească, din cauza stării foarte grave a pacientului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sechelariu a fost internat de mai multe ori din cauza afecţiunilor de care suferă la nivelul la coloanei vertebrale FOTO Adevărul
Sechelariu a fost internat de mai multe ori din cauza afecţiunilor de care suferă la nivelul la coloanei vertebrale FOTO Adevărul

Fostul primar al municipiului Bacău din perioada 1996-2004 a intrat de urgenţă în sala de operaţie a Spitalului Floreasca din Capitală.

UPDATE Surse apropiate familiei Sechelariu afirmă că fostul edil s-a trezit după operaţie însă i s-a făcut rău şi a fost nevoie ca medicii să îl resusciteze. Se pare că acesta a stat câteva ore în comă. Totodată, doctorii refuză să facă public diagnosticul omului de afaceri băcăuan. Aceleaşi surse mai afirmă că Sechelariu suferă de grave probleme pulmonare, iar cei care îl tratează sunt sceptici cu privire la o evoluţie favorabilă a stării sale de sănătate. Totodată, transferul la o clinică din Viena a fost refuzat de medicii austrieci după ce aceştia au evaluat analizele medicale ale fostului primar. Sechelariu este cunoscut de apropiaţi ca fiind un mare fumător, ajungând zilnic să consume până la cinci pachete de ţigări.

Surse din rândul personalului medical susţin că Dumitru Sechelariu a fost operat în această dimineaţă de către o echipă de top, de specialişti chirurgi, de la Spitalul Floreasca şi că intervenţia a durat câteva ore.

Această informaţie a fost confirmată şi de avocata familiei, Nicuţa Manea Câţu.

Aceleaşi surse mai susţin că starea fostului primar este una foarte gravă şi că momentan nu s-ar fi trezit din anestezie.

Dumitru Sechelariu a fost internat joi, 31 ianuarie, la Iaşi şi apoi transferat, cu un elicoper, la Spitalul Floreasca.

Fostul edil al Bacăului a mai fost internat şi în anul 2010, la sfârşitul lunii februarie, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi. A fost supus unei intervenţii de angioplastie coronariană, adică o procedură de lărgire a unei artere coronare.

După câteva zile de la externarea din spitalul ieşean, adică pe 1 martie, Sechelariu a fost internat la secţia de cardiologie de la Spitalul Judeţean Bacău, în urma unei crize cardiace.

În acel moment, pe numele lui Sechelariu se eliberase ordonanţă de reţinere, de către procurorii DNA, fiind acuzat de cumpărare de influenţă, în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile, privind un litigiu comercial.

El a ajuns la spital după ce a aflat acest lucru, întrucât i s-a făcut rău. În luna septembrie 2012, Sechelariu a fost achitat de magistraţi în acest dosar.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite