Deputatul Lucian Ciubotaru cere dizolvarea Biroului Permanent al PNL Bacău pentru rezultatele dezastruoase la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul liberal Lucian Ciubotaru anunta ca isi va da demisia din functia de conducere din PNL FOTO Mircea Merticariu
Deputatul liberal Lucian Ciubotaru anunta ca isi va da demisia din functia de conducere din PNL FOTO Mircea Merticariu

Organizaţia judeţeană PNL, condusă de Romeo Stavarache, a obţinut cele mai slabe rezultate din ultimii ani. În municipiul Bacău, unde primarul Romeo Stavarache a câştigat detaşat alegerile locale în 2012, liberalii au convins doar 15,7% din alegători, iar în judeţ, 17,4%. Deputatul Lucian Ciubotaru şi-a anunţat deja demisia din forul de conducere al PNL şi solicită dizolvarea Biroului Politic PNL.

Alegerile europarlamentare au produs un adevărat cutremur în PNL Bacău. Deşi primarul Romeo Stavarache a anunţat în repetate rânduri că va obţine un scor cuprins între 25 şi 27%, fiind pe lista de candidaţi, la alegerile de duminică doar 15,7 dintre alegătorii din municipiu au votat săgeata galbenă. Deputatul Lucian Ciubotaru, vicepreşedinte PNL Bacău, dezamăgit de prestaţia echipei de campanie dar şi a preşedintelui şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte. Mai mult, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook a cerut dizolvarea Biroului Politic Permanent, ceea ce echivalează cu demiterea lui Romeo Stavarache din fruntea partidului. „Organizaţia judeţeană a PNL Bacău a obţinut la scrutinul de ieri un rezultat slab, foarte slab, nereuşind să se ridice la înălţimea încrederii ce i-a fost acordată, adică aceea de a deveni prin rezultate, între primele două filiale PNL din ţara. Rezultatul obţinut în municipiul Bacău este sub scorul obţinut în judeţ si asta, pentru cei carora le pasa, dă motive serioase de nelinişte...Urmare a acestor evenimente, in prima sedinta a biroului politic judetean voi prezenta alături de alţi colegi demisiile de onoare din funcţiile de vicepreşedinţi ai filialei PNL Bacău şi voi solicita colegilor votul asupra unei moţiuni de dizolvare a biroului politic în integralitatea lui pentru neîndeplinirea angajamentelor luate. Pentru viitorul filialei PNL Bacau este un gest necesar, demn, de onoare, un gest care arată seriozitate şi respect faţă de alegători. Ar fi un semn de luciditate şi de bărbăţie politică, acela ca liderii PNL Bacău să arate public faptul ca înteleg să îşi asume această atitudine prin care electoratul ne sancţionează“, a spus deputatul Lucian Ciubotaru, într-o postare pe contul de Facebook.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite