Cum erau exploatate sexual fete ademenite cu un post de bonă şi ajunse în saloane de masaj erotic. Sumele uriaşe câştigate de pe urma tinerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

O femeie de 45 de ani, din Bacău, patroana unor saloane de masaj erotic din localitate, a fost condamnată la 5 ani de închisoare, fiind acuzată că a exploatat sexual mai multe minore şi că a înlesnit practicarea prostituţiei în cazul altor femei.

Timp de aproape trei ani, patroana saloanelor de masaj erotic ”Majestique” din Bacău a obţinut sume uriaşe de bani din traficarea unor minore. Teodora Vascan (45 de ani) şi-a recunoscut faptele în faţa judecătorilor, fiind găsită vinovată de trafic de minore şi proxenetism.

Femeia care se află, în prezent, în arest preventiv este acuzată că a păcălit mai multe adolescente aflate în căutarea unui loc de muncă, ademenindu-le cu un post de bonă pentru fiul ei. Vascan dădea anunţuri de angajare în ziarele locale, oferind un salariu de 1.000 de lei. 

Tinerele care acceptau oferta se trezeau, după câteva luni de muncă, cu sume infime de bani, patroana invocând că le-a oferit bonelor mâncare şi cazare. Nemulţumite, tinerele bone o anunţau că renunţă la post, moment în care patroana le anunţa că pot câştiga 1.000-2.000 de lei pe zi făcând masaj, anunţându-le că deţine un salon pentru ”masaj de relaxare”. Unele dintre minore au acceptat, neştiind că trebuie să întreţină relaţii sexuale cu clienţii. În momentul în care au fost puse în faţa faptului împlinit, iar clienţii le-au anunţat că ei nu au plătit pentru masaj, ci pentru a face sex, unele dintre fete au refuzat, părăsind camera de masaj.

Teodora Vascan le-a agresat pe motiv că îi alungă clienţii, reproşându-le că bărbaţii ”nu plătesc bani să fie unşi cu ulei pe spate”. Tinerele care nu mai întreţinuseră relaţii sexuale până să ajungă maseuze erau numite de Vascan ”prospături” şi cu ele ademenea noi clienţi.

Magistraţii Tribunalului Bacău au dispus confiscarea sumei de 127.000 de lei, bani pe care Teodora Vascan i-a câştigat din activitatea de trafic de minore şi proxenetism desfăşurată sub paravanul saloanelor de masaj. Este vorba numai de suma reţinută în cazul celor şase tinere care au avut calitate de persoane vătămate în dosar. Sentinţa Tribunalului Bacău a fost contestată de procurorii DIICOT, care solicită o pedeapsă mai aspră pentru inculpată. Calea de atac urmează a se judeca începând cu luna octombrie la Curtea de Apel Bacău

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite