Corneliu Iacobov, redactor la revista Penitenciarului Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri băcăuan Corneliu Iacobov, condamnat la şapte ani de închisoare pentru infracţiuni economice, îşi exersează în închisoare talentul de gazetar.

În calitate de redactor la publicaţia închisorii, Corneliu Iacobov, condamnat la închisoare pentru prejudicierea RAFO Oneşti, publică o analiză economică intitulată "Armaghedonul financiar şi economic din Comunitatea Europeană".

"Istoria ne arată că nerezolvarea crizelor politice prelungite având la bază crize economico-financiare duce inevitabil la conflagraţii mondiale. Suntem astăzi într-o asemenea situaţie? Cu siguranţă, nu", scrie Iacobov în revista "Încercări", citat de Mediafax.

Omul de afaceri mai arată, în finalul articolului, că "românii trebuie să înţeleagă că lumea în care trăim astăzi este o lume a învingătorilor şi nu o lume a învinşilor, să înţeleagă că nimeni nu ne va oferi nimic gratis şi că supravieţuirea noastră în Comunitatea Europeană depinde numai de noi".

În plus, fostul patron al rafinăriei Rafo a început să scrie de dincolo de gratii şi o carte despre evoluţia pe care a avut-o România din punct de vedere economic şi politic după Revoluţia din 1989 şi postează periodic articole pe blogul personal (iacobovcornel.com).

Citeşte şi: Fiica fostului patron al rafinăriei Rafo, încarcerat la Rahova: „Mi-am sfătuit tatăl să scrie pe blog. Aşa se descarcă!”

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite