Copiii din Sărata, informaţi preventiv de poliţişti pe tema delicvenţei juvenile, a violenţei domestice şi a consumului de alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, împreună cu autorităţile publice locale din comuna Sărata au desfăşurat o acţiune de informare, cu scop preventiv, la care au participat peste 100 de persoane, elevi şi adulţi. Activitatea a avut loc duminică, 19 martie.

Câţiva poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Sărata şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale au fost prezenţi duminică, în Sala Căminului Cultural Sărata Dealu Nou, alături de 55 de copii şi 35 adulţi, unde au desfăşurat activităţi interactive de prevenire. „Cu această ocazie au fost prezentate mai multe teme specifice: violenţa domestică şi efectele penale dar şi sociale ale acesteia, riscurile consumului de alcool în rândul tinerilor, riscurile utilizării reţelelor de socializare şi alte teme de interes pentru comunitatea din Sărata.

Astfel de activităţi vor avea loc în tot judeţul Bacău, atât în cadrul Programului şcolar : “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, cât şi urmare a iniţiativelor poliţiştilor în colaborare cu societatea civilă“, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.
 

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite