Cinci studenţi străini, care urmează Medicina la Iaşi, grav răniţi într-un accident rutier produs la Măgura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii medicinişti sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău
Studenţii medicinişti sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău

Cinci studenţi, care urmează Medicina la Iaşi, care provin din Nigeria, Malaezia, Singapore şi Africa de Sud au fost grav răniţi într-un accident produs în această dimineaţă, pe DNA 11, în comuna Măgura. Autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 5 metri, în urma ciocnirii cu o altă maşină.

În această dimineaţă, cinci studenţi străini, care mergeau de la Iaşi la Braşov s-au răsturnat cu maşina într-o râpă, la 14 kilometri de Bacău. 

În scurt timp, la faţa locului au venit mai multe echipaje ale pompierilor, o ambulanţă SMURD şi două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean din Bacău. „Pompierii militari au constatat faptul că în accident a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o râpă cu adâncimea de 5 m, la aproximativ 1,5 m de carosabil. În autoturism se aflau cinci persoane, de naţionalitate străină, care au suferit multiple traumatisme. La sosirea echipajelor de intervenţie, toate cele cinci victime erau conştiente. În urma evenimentului rutier, una dintre victime a  necesitat operaţiuni de descarcerare“, a precizat căpitanul Andrei Grecu, purtătorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bacău.
Toate cele cinci persoane rănite au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. La această oră se încearcă stabilizarea lor. Vor face tomografii dar şi alte investigaţii medicale. „Toţi sunt internaţi la noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău. Se fac eforturi pentru stabilizarea lor şi investigaţii medicale. Au suferit traumatisme diverse în urma accidentului şi încă nu ne putem pronunţa asupra stării de sănătate. Nu se pune încă problema mutării lor la un alt spital“, a precizat Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău.


 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite