Bradul de Crăciun din Bacău, ca Turnul din Pisa. Deși este strâmb, a fost ornat de autorități pentru Sărbători

0
Publicat:

Bradul de Crăciun instalat în centrul municipiului Bacău a stârnit numeroase comentarii, dar mai ales ironii din partea localnicilor, pentru că a fost montat strâmb.

Bradul a fost montat strâmb și apoi a fost împodobit FOTO Ziarul de Bacău
Bradul a fost montat strâmb și apoi a fost împodobit FOTO Ziarul de Bacău

Autoritățile din Bacău au ajuns țința ironiilor pe rețelele de socializare pentru că au montat strâmb bradul de Crăciun. A costat 3.500 de lei și a fost adus de la Dărmănești, are aproape 5 tone și o înălțime de 24 de metri.

„Fiecare cu atracția sa turistică! Mândru că sunt din Bacău! Moș Crăciun, fii bun și ascultător cum numai tu ești și anul acesta adu-i edilului un poloboc”, a comentat ironic, pe Facebook, un băcăuan.

Deși se vede cu ochiul liber că a fost montat strâmb, acest lucru nu pare să îi fi deranjat deloc pe cei care au efectuat operațiunea, chiar și atunci când au ornat bradul. Pe internet curg acum ironiile și glumele la adresa autorităților din Bacău. 

„Cum e primarul, așa e și bradul!“, „E… puțin pilit“, „Așa primar, așa brad! Jale!“, „Important e că este brad, copiii se bucură cel mai mult! A fost Black Friday, a dat comanda online și asta a venit“,  „Nu așa a venit! Așa l-au montat băcăuanii noștri gospodari, că nu primarul l-a montat, ci poate un vecin, un cunoscut de-al nostru. Este adevărat că salariile sunt mici, dar… aici era vorba despre ce facem fiecare dintre noi pentru salariile alea (mari sau mici). S-au “răzbunat” pe primar ? NU! S-au “răzbunat” pe concetățenii lor. Asta dovedește “calificarea Doreilor” sau capacitatea (ori mai bine spus incapacitatea) de a executa o lucrare de calitate“, spun localnicii.

„E supărat ca Bacovia!”

Și comentariile curg. „Azi nu au avut cumpăna aia de firmă la ei. Au avut o cioarsă, o chestie ieftină. Vedeţi ce a ieşit? Stai să vezi că mâine aduce cumpăna aia cu laser de la Bosch. Atunci să vezi artă şi precizie“, „Pe partea înclinată au pus mai mulți bolovani în cadourile care atârnă, au greșit centrul de greutate“, „Seamănă cu turnul din Pisa“, „Sărăcie de primar, parcă plânge orașul ăsta“, „Se îndreaptă la polish“, „A leșinat bradul de la frig“, „Sunt orașe în țară care arată super…. La noi, ca la nimeni…“, „Bradul este excelent, voi sunteți cei care nu țineți telefoanele bine“, „E supărat ca Bacovia!“, „Păi, nici în pădure nu cresc toți brazii perfect verticali. Se vede că au greșit bradul, trebuia să taie unul mai drept“, spun oamenii făcând haz de necaz.

Autoritățile locale nu au reacționat încă la cele întâmplate.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite