Bărbatul care şi-a ucis în bătaie soţia de care urma să divorţeze a fost găsit mort în canalul Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompeirii au căutat în fiecare zi cadavrul
Pompeirii au căutat în fiecare zi cadavrul

Pompierii şi scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au căutat timp de două săptămâni în canalul de fugă al râului Bistriţa, unde criminalul femeii de 32 de ani, din Bacău, ameninţase că se va sinucide.

După două săptămâni de căutări zilnice, pompierii au găsit marţi, 4 februarie, cadavrul lui Cătălin Dobre, bărbatul de 46 de ani care şi-a omorât soţia pe data de 21 ianuarie.

Trupul acestuia plutea în canalul râului Bistriţa, la aproximativ 3 kilometri de locul unde a omorât-o pe soţia sa.
Reamintim că acesta şi-a ucis soţia, o tânără de 32 de ani, după o ceartă conjugală.

Potrivit surselor Adevărul, marţi, 21 ianuarie, Cătălin Dobre şi Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorţ, la un notar. Cei doi au plecat împreună în maşina bărbatului iar pe drum s-au certat.

Bărbatul a făcut o criză de nervi şi şi-a ucis partenera în bătaie, aceasta fiind găsită fără suflare pe bancheta din spatele maşinii, într-o zonă mărginaşă a Bacăului, aproape de canalul de fugă, cum îi zic localnicii.

pompieri criminal

Ulterior, ucigaşul (foto sus) a scris un bilet în care şi-a recunoscut gestul, dar şi faptul că se va sinucide şi a sunat la 112 să anunţe fapta.

Cătălin Dobre şi Adriana Andone aveau împreună o fetiţă de un an şi jumătate. Rudele femeii spun că bărbatul avea patima jocurilor de noroc şi a avut probleme cu legea în Italia, fiind închis pentru evaziune fiscală.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite