Bacău: Sărbătoare la Târgu Ocna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această săptămână, la Târgu Ocna vor avea loc manifestări prilejuite de Zilele orașului, dedicate sărbătoririi a 600 de ani de atestare documentară a așezării.

Sărbătoarea va începe pe 19 august și se va încheia pe 22. În cele patru zile vor avea loc concerte, expoziții și conferințe, organizate de Primăria orașului. Pe 19 august, la ora 20.00, pe scena Casei de Cultură va avea loc un concert de muzică clasică susținut de cvartetul feminin "Arpeggione".

Apoi, vineri, sâmbătă și duminică, scena va aparține muzicii ușoare și celei populare, printre artiștii invitați numărându-se Mioara Velicu, Corina Chiriac, "Compact" și Anastasia Lazariuc. Potrivit primarului orașului, Floarea Ivanof, autoritățile locale au dorit să marcheze în acest mod un moment important din istoria orașului, împlinirea a 600 de ni de la prima atestare oficială.

Târgu Ocna este un oraș cu aproximativ 13.000 de locuitori, iar principalele sale obiective turistice sunt salina, în care este amenajată și o biserică, precum și izvoarele balneare și lăcașele de cult din împrejurimi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite