Bacău: A vrut să facă un bine și a fost omorât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Corbasca a fost ucis în bătaie, seara trecută, de un grup de consăteni. Martorii spun că Tudorel Marior (32 de ani) a murit nevinovat, fiind prins la mijloc într-un scandal iscat între două grupuri rivale.

Tânărul a intervenit să aplaneze conflictul și să-l scoată din mâinile agresorilor pe vecinul său, Petrea Pruteanu (40 de ani), dar a sfârșit plin de vânătăi și răni.

Sătenii care au asistat la scandal l-au dus imediat la dispensarul din localitate, dar medicul nu a mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

"Polițiștii din comună au fost anunțați de medic că o persoană a murit în urma unei agresiuni. Un alt bărbat a fost rănit ușor. El a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea", ne-a declarat Gabriel Ștefănescu, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

La fața locului au ajuns și criminaliștii care au ridicat probe, dar și un procuror criminalist care a deschis o anchetă și a indentificat suspecții.

"Patru persoane sunt învinuite de infracțiunile de omor și lovituri cauzatoare de moarte. Trei au fost reținute, iar una este căutată pentru că a dispărut de la domiciliu", a mai spus Ștefănescu.

În cursul zilei de astăzi, suspecții reținuți vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite